Schadeherstel

Ik heb schade, en nu?

Wanneer u schade heeft aan uw motorfiets is de kans groot dat uw motor niet rijdbaar is. Eén telefoontje en we halen uw motor op zodat u daar geen zorgen over heeft. En ook de hele verdere schadeafwikkeling kunnen wij voor u verzorgen.

Wat moet ik meenemen voor het intakegesprek?

  • uw motor
  • uw rijbewijs
  • het kentekenbewijs deel 1 en 2

Mijn motor is total-loss, wat betekent dit?
Er zijn twee opties:

  • De motor is onherstelbaar beschadigd.
    Dit wordt ‘technisch total-loss’ genoemd.
  • De herstelkosten zijn hoger dan de waarde
    van het voertuig (‘economisch total-loss’).

Een ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt altijd onverwacht. De schade aan uw motor kan financieel soms aardig in de papieren lopen en daarom is een goede begeleiding van belang.

Nadat u de schade heeft gemeld bij de verzekeringsmaatschappij begint ons werk. Wij voeren een expertise uit en in overleg met de verzekeringsexpert zorgen we voor een passende oplossing. Alle schadeherstelwerkzaamheden die zijn gedekt door uw verzekering kunnen we rechtstreeks factureren aan uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dan geen geld voor te schieten. Het enige dat u wel moet betalen is uw eigen risico, als daar tenminste sprake van is.

Overigens ontvangt u van ons altijd een exemplaar van de factuur, ook als u zelf niets hoeft te betalen. Hierdoor bent u weer zo snel mogelijk op weg.

Klijnstra Motoren in Winschoten voor in- & verkoop, onderhoud, tuning, revisie, reparatie en schadeherstel van motorfietsen en accessoires.