Dynojet testbank, tuning

Met de meest uitgebreide testbank van het Amerikaanse topmerk Dynojet is elk merk en type motorfiets minitieus te onderzoeken op de meest uiteenlopende criteria. Klijnstra Motoren was het eerste bedrijf in Nederland die de Dynojet testbank aanschafte waarmee ook quads en karts getest en afgesteld kunnen worden.

Op de testbank worden dezelfde omstandigheden als op de weg gesimuleerd. Zo kunnen we precies meten hoe de motorfiets onder verschillende belastingen presteert en wat de samenstelling is van de brandstof/lucht verhouding. Hierdoor krijgen we een helder beeld bij welke toerentallen de motor wel of niet presteert. De testbank gebruiken we voor elk type motor: sport, touring, custom, cross, karts en quads en natuurlijk ook voor getunde motorfietsen.

Dynojet testruimte

Bij motorfietsen zijn brandstofverbruik, vermogensdippen, onregelmatigheden, zenuwachtig rijgedrag en storingen vaak de aanleiding tot het testen. Datzelfde geldt voor het controleren van de afstelling na het vervangen van uitlaatsystemen, luchtfilters of andere performance onderdelen. Voor het afstellen van elke motor hebben we dan ook op maat gemaakte oplossingen waardoor elke motor perfect afgesteld de testbank verlaat. Dit alles resulteert in een goed lopende motor die zorgt voor duurzaamheid, stabiel cruisen, een goede gasrepons, meer vermogen en koppel.

Testrun op de Dynojet testbank : vanaf € 50,- 

– Inclusief een uitdraai van de testbankresultaten
– Deskundig advies over de mogelijkheden

U kunt ook heel veel informatie vinden op onze speciale Dynojet website: www.dynojetcenter.nl

Klijnstra Motoren in Winschoten voor in- & verkoop, onderhoud, tuning, revisie, reparatie, schadeherstel en accessoires van motorfietsen.