Winteractie Klijnstra Motoren 2019 -2020

Winteractie Klijnstra Motoren

De klok is weer verzet, temperaturen dalen richting het vriespunt, de winter staat voor de deur. Hoogste tijd om uw motor eens kritisch te bekijken en voor te bereiden op een nieuw seizoen vol uitdagende veilige kilometers.

Winteractie Klijnstra Motoren

Kleine winterbeurt vanaf € 99,-

In combinatie met een grote winterbeurt vanaf € 199,-

gratis wassen, poetsen en een winterbehandeling
Optimate 2 druppellader voor slechts € 49,95
– gratis haal- en brengservice van uw motorfiets
– winterstalling voor
€ 69,- ipv. € 99,-

De winteractie loopt van 1 november tot 15 februari 2020

Onderhoud en veiligheid

Stilstand is achteruitgang, of u nou veel of weinig in een jaar rijdt, onderhoud blijft belangrijk. Remvloeistof bijvoorbeeld is hygroscopisch en trekt vocht aan waardoor de remmen sponzig kunnen worden en er kan roestschade ontstaan in het remsysteem. Het advies is dan ook dit iedere 2 jaar te laten verversen. De banden zijn uw enige contact met de weg. Wanneer deze beginnen te cuppen kunnen ze veel minder contactvlak hebben in een bocht. We kijken dan ook kritisch naar slijtagebeeld, leeftijd, droogte en spanning van de banden. Dit zijn twee van de talrijke punten die we tijdens het onderhoud inspecteren.

Brandstof en conservering

Afgelopen maand is de gewone euro 95 (E5) brandstof vervangen voor E10. Dit is een brandstof die voor 90% bestaat uit fossiele brandstof en voor maximaal 10% Bio-ethanol. Deze brandstof kan er echter voor zorgen dat pakkingen en onderdelen sneller aantasten en het verouderen van de brandstof gebeurt daardoor veel eerder. Motoren die in de winter langere tijd stilstaan, kunnen in het voorjaar verschillende problemen krijgen. Wij adviseren om de motor met een superplus 98 variant af te tanken en te voorzien Forte MotoPower 2, dit is een brandstofconserveringsmiddel dat niet alleen veroudering tegengaat, maat voorkomt ook onder andere de koolafzetting op de kleppen en in de verbrandingsruimte.

Personalize your bike

Elke motor is uniek en om de motor dat ook uit te laten stralen, zijn accessoires en/of paintjobs de manier om dit te bereiken. Of u nou een klein kapje gespoten wilt hebben, een totaal andere kleur of een volledige verbouwing, wij denken graag met u mee en maken samen de motor van uw dromen.