Winteractie Klijnstra Motoren 2020 - 2021

Winteractie Klijnstra Motoren

Na een erg druk seizoen, waarin veel motor werd gereden door het mooie weer en de corona maatregelen, zijn we alweer beland in de tijd van de winterstalling. De periode om de motor weer eens goed onder handen te nemen en voor te bereiden op het nieuwe seizoen, want of u nou veel of weinig rijdt onderhoud, blijft belangrijk. Dat doen we graag en goed voor u.

Winteractie Klijnstra Motoren

Kleine winterbeurt vanaf € 99,-
In combinatie met een grote winterbeurt vanaf € 199,-
gratis wassen, poetsen en een winterbehandeling
– Optimate 2 druppellader voor slechts € 49,95
gratis haal- en brengservice van uw motorfiets
– winterstalling voor € 69,- i.p.v. € 99,-

De winteractie loopt van 1 november tot 15 februari 2021

Contactloos uw motor in reparatie of onderhoud

Wij ontzorgen u deze winter, zo halen we uw motor graag op met onze daarvoor ingerichte bus. Liever een beetje meer ruimte in uw garage of de motor vocht- en vorstvrij aan de druppellader, maak dan gebruik van onze winterstalling.

* Bij een grote beurt is het halen en brengen gratis. Datzelfde geldt bij een kleine beurt in een straal van 10 kilometer. Daarbuiten is de prijs in overleg.

Reinigen, wassen, polijsten, waxen en verdere conservering

Reinigen, wassen, polijsten, waxen en verdere conservering

De meeste liefhebbers zien hun motor graag glimmen in de garage. Voor de winterstalling aan is het ultieme moment om de motor nog eens extra te verwennen. Deze periode van stilstand leent zich anders voor vet en vuil om in diverse delen van de motor te trekken, om nog maar niet van roesten en oxidatie te spreken van de verschillende soorten metalen.

We adviseren u dan ook graag welke middelen u goed hiervoor kunt gebruiken, we hebben hiervoor een uitgebreide collectie van Meguiar’s hoogwaardige reinigingsmiddelen op voorraad.

Brandstof en conservering

Brandstof en conservering

Afgelopen jaar is de gewone euro 95 (E5) brandstof vervangen voor E10. Dit is een brandstof die voor 90% bestaat uit fossiele brandstof en voor maximaal 10% Bio-ethanol. Deze brandstof kan er echter voor zorgen, dat pakkingen en onderdelen sneller aantasten en het verouderen van de brandstof gebeurt daardoor veel eerder.

Motoren die in de winter langere tijd stilstaan, kunnen in het voorjaar verschillende problemen krijgen. Wij adviseren om de motor met een superplus 98 variant af te tanken en te voorzien van een fuel stabilizer, dit is een brandstofconserveringsmiddel dat niet alleen veroudering tegengaat.

Zelf aan de slag

Zelf aan de slag

Sleutelt u zelf graag aan uw motor?  Bijna alle vloeistoffen, filters, bougies, accu’s en andere slijtende delen hebben wij voorradig, maar ook druppelladers of tankpads.  Mocht u iets specifieks willen bestellen, vele onderdelen zijn al binnen 24 uur leverbaar.  U kunt zowel originele als imitatie-onderdelen bij ons bestellen.

Zelf aan de slag

Onze openingstijden in de wintermaanden november t/m februari:
Dinsdag t/m vrijdag 8:30-12:00 / 13:00-17:00
Zaterdag 9:00-12:30