Kleding

Motor rijden begint met goed beschermende kleding. Maar ook kwaliteit en pasvorm gecombineerd met modern design vinden we belangrijk. Daarom hebben wij voor de collectie van Rev’it gekozen. Klijnstra Motoren is exclusief dealer in de provincie Groningen. We hebben losse jassen en broeken maar ook eendelige pakken, handschoenen, functioneel ondergoed, protectoren etc.

Laarzen leveren wij van het merk TCX. Deze Italiaanse fabrikant van hoogwaardige motorlaarzen maakt voor elke type rijder een geschikte laars tegen een concurrerende prijs. Uitgangspunt is een product te leveren die aan alle veiligheidseisen voldoet. Dit wordt bereikt door een nauwe samenwerking met alle partners die in verschillende sporten actief zijn en daarbij de producten intensief te testen.

HJC Helmets

HJC is de grootste helmen fabrikant ter wereld. Deze helmengigant neemt deze titel zeer serieus, dagelijks werken er 50 ingenieurs in het R&D Center van HJC aan verbeteringen en nieuwe designs.

Sinds 2007 heeft het bedrijf een speciale windtunnel waarmee ze met geavanceerde technieken de producten goed kunnen testen en verbeteren. De uitdaging is om een zo groot mogelijke stabiliteit te creëren, optimale ventilering met een laag trillingsniveau en minimale windruis en luchtweerstand.

Door de grote getallen waarin geproduceerd wordt heeft HJC een zeer prijsconcurrende positie in de markt kunnen innemen.

Klijnstra Motoren in Winschoten voor onderhoud, tuning, revisie, reparatie en verkoop van motorfietsen, motorkleding en accessoires.